X
!

Help ons in de strijd tegen Ewing en wordt Vriend!

Stef

Filmsterren, muzikanten , miljonairs en atleten zijn mensen die wij allemaal bewonderen om hetgeen zij gepresteerd hebben en het leven dat zij er op nahouden.

Echte helden leven onder de radar, mensen die vechten voor alles wat ze hebben met glimlach en opgeheven hoofd. Zo iemand heeft ons geïnspireerd om actie te ondernemen, diegene was Stef. Wij hopen zij aan zij te mogen vechten met helden, helden die strijden tegen een verschrikkelijk kwaad, kanker.

Stef beschrijven in een aantal regels is niet mogelijk, maar mensen die hem niet gekend hebben kunnen wij de volgende steekwoorden bieden: optimistisch, vrolijk, (soms te) spontaan, zorgzaam, een ouwe boef en bovenal, een held. Iemand die je liet lachen terwijl hij degene was die het eigenlijk verdiende opgevrolijkt te worden. Een jongen die alles overhad voor zijn ouders, familie, vriendin en voor ons, zijn maatjes.

Wij zijn allemaal ontzettend dankbaar hem gekend te mogen hebben en hebben veel van hem geleerd. Hij is een belangrijke schakel in onze levensketting geweest, een ketting die onherstelbaar is beschadigd. Deze stichting is voor Stef en alle anderen die vechten tegen het Ewing-sarcoom!

 

Stef samen met zijn vrienden


Sponsors